// 25 november 2017 //

Voor al onze klanten met een fysieke klantenkaart die gekocht zijn voor 26 juni 2017, geldt dat deze kaarten per 31 december 2017 komen te vervallen. Er zijn nog zelfs kaarten in omloop van het jaar 2014 waarvan wij denken dat de klanten vergeten zijn. Daarom zijn wij genoodzaakt deze stap te nemen.

Wij verzoeken u vriendelijk uw oude kaart nog te gebruiken om een heerlijke relaxte massage te krijgen voordat het jaar om is.
Alle digitale klantenkaarten die gekocht zijn na 26 juni 2017 zijn nog geldig voor de looptijd van 1 jaar.

Per 1 januari 2018 zijn ook wij genoodzaakt onze prijzen iets naar boven te schroeven.

Voor vragen hierover kunt u altijd terecht bij het team van Scent of Bali.


// 13 november 2017 //

Het is Scent of Bali opgevallen dat er wat onduidelijkheid is over de spelregels van onze kaarthouders. Scent of Bali wil graag dat er voor iedereen duidelijke richtlijnen zijn. Voor zowel de huidige kaarthouders en toekomstige kaarthouders.

Vanaf heden krijgt iedere bestaande klantenkaarthouder en ook nieuwe kaarthouders een schriftelijke uitleg mee waarbij alle regels omtrent het gebruik van de klantenkaart op staan.


De spelregels:

– Bij gebruik van een rittenkaart gelieve eerst bellen voor een afspraak.

– U mag samen met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, collega, familielid gebruik maken van de klantenkaart. Alleen dient de eigenaar van de kaart zelf de sessie te reserveren en duidelijk te vermelden dat een andere persoon gebruik zal maken van zijn/haar klantenkaart.

– U kunt met uw klantenkaart alle soorten massages die Scent of Bali aanbiedt gaan gebruiken.
De klantenkaart is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen van Scent of Bali.
Let op: Voor Hot Stone massage geldt een toeslag van € 5,-

– Niet op komen dagen bij een gemaakte reservering en/of het niet op tijd annuleren van de reservering (minimaal 4uur van te voren) zal de sessie daarbij horende gereserveerde tijd van uw klantenkaart worden afgeschreven.

– Uw klantenkaart heeft vanaf de aankoopdatum een geldigheid van 1 jaar. Na dit jaar is uw kaart ongeldig en kunt u niet meer gebruiken bij Scent of Bali.

– Scent of Bali neemt onder geen enkel beding verkochte klantenkaarten, uren en minuten retour. Deze kaarten of resterende tijd vervallen na 1 jaar.


Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.